Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PIRJO KARTANO

Olen aina ollut uusia haasteita metsästävä työhullu.

Hoitotyöstä ravintoloitsijaksi vuosiksi " eksyneenä" optimistina löysin musiikista enemmän kuin harrastuksen. Monet ravintolassamme vierailleet artistit olivat minulle ihailun kohteita ja halusin itsekin siirtyä viihdemaailmaan  kuoroharrastukseni parista.

Bändin perustaminen, keikoille lähteminen ja kilpailuihin osallistumiset veivät eteenpäin. 

Tangokaraoken  SM-voitto Seinäjoella rohkaisi edelleen. Vedimme  Kultatähti-kilpailua

Kapris-orkesterini ja poikani  Mikon kanssa sekä  järjestimme konsertteja  mm. Mikaelissa, Poleenissa ja Kuopion Musiikkikeskuksessa .

2000-luku oli uusien tuulien aikaa. Musiikkiemännän 3-vuotinen pesti Rauhalahdessa  tuli päätökseen ja alkoi  Miauskis-kissan taival. Tuossa hahmossa olen yhä upoksissa sydäntäni myöten ihanan lapsiyleisön seurassa. Rinnalla on lapsille ja koululaisille suunnatut roolit Uusio Ulla ja Pelle Mamma.

Näiden vaiheiden rinnalla koin suuren yllätyksen , että minusta kuoriutui koomikko. Tuottaja  Tarja Kupias oli minua siihen suostutellut, mutta vastustin ajatusta aika pitkään. Nyt Oinoska on minulle rakas savolainen minä, jonka mielikuvitus lentää tuottaen tekstiä, jota komiikaksi kutsutaan, enemmän kuin laki sallii. Musiikki kulkee mukana, kuinkas muuten ja haitarikin soi tarpeen mukaan!  

Erilaiset juontotehtävät rooleissa  tai omana itsenäni ovat mieluisia kauneuskilpailuista muotinäytöksiin. Jouluemännän tehtävissä on vierähtänyt toistakymmentä joulua.

Koska olemme perheyritys, niin olen tekstittänyt suurimman osan lastenartistiemme lauluista. 

Olen iloinen, että omat lapseni ovat innostuneita myös tästä työstä ja saamme yhdessä  tuottaa ohjelmia ilolla ja suurella sydämellä!