Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Juhlatarjous

Lisätty 12.11.2017

Miauskis-kissa on kirmannut maailmalla jo 15-vuotta! Sen kunniaksi hän on päättänyt lähteä kiertueelle Pelle Papan kanssa ja heillä on huipputarjous päiväkodeille! Klikkaa TÄSTÄ ja katso esite.

Lue kokonaan »

Joulu lähestyy huimaavaa vauhtia!

Lisätty 23.10.2017

Tarjoamme joulunavajaisiin tunnelmaa kohottavaa ohjelmaa!

1.Mikko Kartanon laulava joulupukki on ohjelmanumero, joka on ihan Suomen huippu. Hän on tilattavassia vielä marraskuun aikana ja joulukuussa hänen ohjelmansa on nähtävissä  päivittäin Turku-Tukholma risteilyllä. Katso esite

2. Oinoskalla on pikkujouluihin ja hirvipeijaisiin muotoiltu iltamapaketti. Oinoska hauskuttaa itsenään ja HoitajaOinoskan sivupersoonana  ja huippu muusikko  Pertti Väyrynen laittaa tanssit pystyyn solistinaan  Pirjo Kartano!

3. Missekissan  joulunavausohjema on täynnä tunnelmaa  sekä  leikin ja liikunnan  iloa.  Joulun avajaisten juontajana Missekissa on joulupukin suosikki .

4. Pelle Mamman riemukas jouluohjelma sopii sekä ulko-että sisätilaisuuksiin. Yhdistysten joulujuhlat ja joulunavajaiset sopivat Pelle Mamman vauhdikkaaseen menoon. Katso esite

Lue kokonaan »

Kotisivut avattu!

Lisätty 23.10.2017

Public Soundin kotisivuilta löydät huippuartistit tilaisuuteesi! Ajankohtaista osiosta voit lukea meneillään olevista tarjouksista ja kausituotteista. 

Lue kokonaan »